Tarjouskori (0)

Kokemuksen takaamaa laatua

Arolan Höyläämö Oy on vuonna 1972 perustettu perheyritys, joka sijaitsee Huittisten Vampulassa. Valmistamme pitkän kokemuksen tuomalla ammattitaidolla laadukkaita puutavaratuotteita, kuten listoja, paneeleita ja lautoja. Asiakkaitamme ovat niin yritykset kuin itselleen kotia rakentavat sekä remonttia tekevät ihmiset.

Tunnemme erilaiset puumateriaalit ja niiden pintakäsittelytavat. Panostamme tuotekehitykseen sekä toimiviin teknologisiin ratkaisuihin. Meillä on käytössämme nykyaikaiset tuotantolinjat, joten pystymme tarjoamaan asiakkaillemme sekä korkealaatuisia ja kestäviä tuotteita että kustannussäästöjä.

Ratkaisut tarpeidesi mukaan

Monipuolisten tuotteidemme ansiosta voimme palvella rakentajaa aina rakennusprojektin ensi metreiltä viimeistelyyn saakka. Kattavaan valikoimaamme kuuluu erilaisia katto- ja seinäpaneeleita, listoja, lattia- ja terassilautoja sekä sahatavaraa. Voit valita käytettävän puumateriaalin, pintakäsittelytavan sekä maalattaviin tuotteisiin värisävyn. Tarjolla on tyyliltään perinteisiä sekä nykyaikaisia malleja. Osaava henkilöstömme auttaa sinua valitsemaan oikean ratkaisun. Mikäli yli 800 tuotteen valikoimastamme ei löydy sopivaa, voimme myös suunnitella tarpeidesi mukaisen tuotteen.

Tuotteet viimeistellään tarkasti, maalataan useaan kertaan ja kuivataan, jolloin ne ovat heti asennusvalmiita. Rakentajan työn helpottamiseksi kuljetamme tuotteet tarvittaessa rakennuspaikalle asti.

Ota yhteyttä. Kerromme mielellämme lisää.